Selecteer een pagina

Aanbod

Als virtueel assistent (VA) ondersteun ik jou op afstand vanuit mijn eigen kantoor. Je hoeft voor mij dus geen werkplek in te richten en daarnaast ook geen kosten zoals vakantietoeslag, winstuitkering, pensioen, verplichte premies, trainingen en secundaire arbeidsvoorwaarden af te dragen.

Door mij in te schakelen krijg jij meer tijd om je te richten op je core business, zodat je kan doen wat je leuk vindt, zowel zakelijk als privé.

Mijn aandachtsgebied richt zich vooral op:

Online marketing

Website teksten redigeren, plaatsen en updaten

Nieuwe blog op de website plaatsen

Video op de website plaatsen

E-mailmarketing versturen (blog / e-zine)

Social media berichten plaatsen

Mocht er in bovenstaand overzicht iets ontbreken waar je wel naar op zoek bent, laat het mij dan weten. Als blijkt dat ik je hier niet in kan ondersteunen, dan heb ik nog een netwerk van VA’s achter me staan waar ik jouw vraag kan voorleggen.

Ondersteuning kan, afhankelijk van waar de hoogste prioriteit ligt, al vanaf 3 uur per week door middel van pakketten.

 

De pakketten die ik op dit moment aanbied zijn:

 

Licht

10 – 12 uur per maand (± 3 uur per week)

Urgente taken oppakken

We zorgen er samen voor dat jij zo snel mogelijk weer focus krijgt op datgene wat je het liefste doet, namelijk: ondernemen! Dit doe ik door urgente taken van je over te nemen zodat jij tijd over houdt en weer focus krijgt.

Helder

17 – 21 uur per maand (± 5 uur per week)

Bouwen aan de basis

Je bent klaar voor de volgende stap. We breiden de uitvoering van operationele taken uit. Door meer taken uit te besteden, kan je echt gaan bouwen aan de perfecte fundering voor bedrijfsgroei.

Zuiver

25 – 29 uur per maand (± 7 uur per week)

Fundering verder opbouwen

Het wordt tijd om de processen onderhanden te nemen en online nog meer zichtbaar te worden. Door tevens gebruik te maken van tools (zowel online als offline) creëren we structuur waardoor werkzaamheden efficiënter kunnen worden ingericht. Hierdoor bespaar je tijd en geld.

Jij bedenkt de inhoud, ik doe de uitvoering en de techniek.

 

Ook kan ik je ondersteunen met het bouwen van een online academie (trainingsomgeving). Afhankelijk van jouw wensen bied ik dit aan als dienst en niet in een abonnement. Voordeel hiervan is dat je van tevoren weet wat de afgesproken werkzaamheden jou gaan kosten. Voorwaarde hiervoor is dat je weet welke onderwerpen en modules -inclusief de bijbehorende inhoud- je op wil nemen in je academie. Alleen dan kunnen we er samen voor zorgen dat de door jou gestelde lanceringsdatum gehaald wordt.

Online academie

Bouwen online trainingsomgeving

Online verkooppagina (landingspagina) maken en publiceren

Wil je weten wie ik ben, lees dan verder bij Wie ben ik?.