Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Ik ben Claire. Als klein meisje vond ik het altijd al interessant om te weten hoe iets in elkaar zit en wat ervoor zorgt dat het werkt. Ik zette bijvoorbeeld mijn fiets ondersteboven om aan de trappers te draaien en te zien hoe de ketting en de wielen in beweging kwamen. Of ik haalde rekenmachines die werkten op zonne-energie uit elkaar. Want hoe kon het toch dat ‘ie werkte als er genoeg (zon)licht op scheen? Niet dat ik toen iets van de verschillende draadjes en printplaat begreep. En het weer terug in elkaar zetten lukte meestal wel, maar het weer werkend krijgen was nog iets te optimistisch gedacht van mij 😉 Maar… misschien zou het mij ooit wél lukken.

Eenmaal op de middelbare school wist ik heel lang niet wat ik wilde gaan studeren. Ik vond en vind nog steeds heel veel leuk en interessant. Even ik heb overwogen om automonteur te worden. Uiteindelijk ben ik de richting van de economie op gegaan want daar kon je een prima boterham in verdienen en de opleiding was dichtbij huis. Toen ik begin twintig was ben ik bij een financieringsmaatschappij gaan werken. De drang naar leren bleef en ik ben naast mijn baan in loondienst de HBO opleiding Financial Service Management gaan doen. Dit diploma gaf mij de kans om binnen het bedrijf andere functies te gaan doen.

 

Een paar jaar later begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde mezelf nog verder ontwikkelen. Ik wilde ook meer vrijheid om mijn dagen op mijn manier in te kunnen delen. Dit wilde ik het liefste doen met werkzaamheden die niet aanvoelen als werk. Via mijn beste vriend Google kwam ik na lang zoeken – want ja, waar zoek je dan op – de term Virtual Assistant (VA) tegen. Wow… dat klonk fantastisch! Nu kwam mijn droom om vanuit huis te gaan werken ineens heel dichtbij. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd om VA te worden en nog steeds specialiseer ik mij verder.
Tegenwoordig  richt ik mij als technisch expert vooral op het maken van online leeromgevingen zodat trainers en coaches hun kennis met nog meer mensen kunnen kunnen delen.

Dromen

Ik woon samen met Aike en ben moeder van Noa en Lily. Wij wonen in een mooie landelijke omgeving vlakbij ’s-Hertogenbosch. Een van mijn dromen was dat ik vanaf mijn werkplek zo onze tuin in kon kijken en lopen. Hoe mooi is het dat ik dat nu ook kan. Ik hou van de zon, citytrips, wandelen op het strand en lekker eten.

Ondertussen bouw ik verder aan mijn bedrijf en wil ik heel veel ondernemers helpen met hun online succes. Ik zet mij in voor ambitieuze trainers en coaches zodat zij hun idee of product in de spotlight kunnen zetten en ze daarmee succesvol te laten zijn. Ik ben op mijn best achter de schermen, in projecten met een begin en een eind. En dan vooral met de techniek die komt kijken bij het bouwen van een online leeromgeving. Mijn interesse voor techniek als klein meisje heeft uiteindelijk toch een plek in mijn werk gekregen…

Wil je dat ik in een gratis gesprek van 20 minuten met je meedenk?

Wil je weten welke stappen er nodig zijn om een online leeromgeving te maken?