Selecteer een pagina

  Wie ben ik?

  Ik ben Claire. Als klein meisje vond ik het altijd al interessant om te weten hoe iets in elkaar zit en wat ervoor zorgt dat het werkt. Ik zette bijvoorbeeld mijn fiets ondersteboven om aan de trappers te draaien en te zien hoe de ketting en de wielen in beweging kwamen. Of ik haalde rekenmachines die werkten op zonne-energie uit elkaar. Want hoe kon het toch dat ‘ie werkte als er genoeg (zon)licht op scheen? Niet dat ik toen iets van de verschillende draadjes en printplaat begreep. En het weer in elkaar zetten en weer laten werken was al helemaal geen optie. Maar… misschien zou mij dat ooit wél lukken.

  Eenmaal op de middelbare school wist ik heel lang niet wat ik wilde gaan studeren. Ik vond en vind nog steeds heel veel leuk en interessant. Even ik heb overwogen om automonteur te worden. Uiteindelijk ben ik de richting van de economie op gegaan want daar kon je een prima boterham in verdienen en de school was dichtbij huis. Toen ik begin twintig was ben ik bij een financieringsmaatschappij gaan werken. De drang naar leren bleef en ik ben naast mijn baan in loondienst de HBO opleiding Financial Service Management gaan doen. Dit diploma gaf mij de kans om binnen het bedrijf andere functies te gaan doen.

   

  Een paar jaar later begon het toch weer te kriebelen. Ik wilde mezelf nog verder ontwikkelen. Ik wilde ook meer vrijheid om mijn dagen op mijn manier in te kunnen delen. Dit wilde ik het liefste doen met werkzaamheden die niet aanvoelen als werk. Via mijn beste vriend Google kwam ik na lang zoeken – want ja, waar zoek je dan op – de term Virtual Assistant (VA) tegen. Wow… dat klonk fantastisch! Nu kwam mijn droom om vanuit huis te gaan werken ineens heel dichtbij. Ik heb een aantal opleidingen gevolgd om VA te worden en nog steeds specialiseer ik mij verder.

  Dromen

  Ik woon samen met Aike en ben moeder van Noa. Wij wonen in een mooie landelijke omgeving vlakbij ’s-Hertogenbosch. Een van mijn dromen was dat ik vanaf mijn werkplek zo onze tuin in kon kijken en lopen. Hoe mooi is het dat ik dat nu ook kan. Ik hou van de zon, citytrips, wandelen op het strand en lekker eten.

  Ondertussen bouw ik verder aan mijn bedrijf en wil ik heel veel ondernemers helpen met hun online succes. Ik zet mij in voor ambitieuze ondernemers zodat zij hun idee of product in de spotlight kunnen zetten en ze daarmee succesvol te laten zijn. Ik ben op mijn best achter de schermen, in projecten met een begin en een eind. En dan vooral met het technisch werk zoals het bouwen van online academies. Mijn interesse voor techniek als klein meisje heeft uiteindelijk toch een plek in mijn werk gekregen.