Zit je toch weer zelf je systemen in te richten

Je hebt al meerdere keren een gratis of betaalde online training opgezet. Je bent best handig met de techniek want je weet zelf hoe je een e-mailmarketingsysteem moet inrichten voor een nieuwe productlancering. Het kost je alleen iedere keer weer heel veel tijd en het lukt niet altijd meteen zoals je het hebben wil.

Maar na weer een vrijdagavond ploeteren ben je er klaar mee. Klaar met de frustraties omdat je de aanpassingen die je hebt gedaan maar niet krijgt zoals je had bedacht. 

Op de bank Netflixen met een wijntje en je voeten omhoog is toch een beter idee?

Als jij jezelf niet meer wil frustreren met het technische gebeuren, dan ben ik jouw reddende engel. 

Hoe? Stuur de opzet van je gratis of betaald product naar mij door. En ik zorg ervoor dat dit wordt ingericht in je e-mailmarketing- en/of betaalsysteem. Jij hebt vervolgens een product of dienst op je salespagina hebt staan waar jouw deelnemers zich voor kunnen aanmelden. Zij krijgen automatisch de informatie die ze nodig hebben. Als kers op de taart heb jij een relaxte vrijdagavond. Klinkt goed toch?

Ben je ook klaar met de technische frustraties die je ervaart als je een nieuwe lancering hebt voor je online training? Stuur mij dan een berichtje zodat ik je op weg kan helpen.