Selecteer een pagina

Online academies

Heb je al een tijdje de wens om een online training of een online academie te maken? Zodat je meer mensen kunt helpen en je jouw kennis nog verder kan verspreiden? Je hebt je teksten al geschreven en de video’s opgenomen, alleen heb je geen idee hoe je je training nu daadwerkelijk online kan brengen. Je ziet op tegen het technisch werk en merkt dat je hierdoor niet verder komt. Dan kies je er maar voor om de training via de mail te versturen. Dat kan natuurlijk ook, alleen levert het je geen tijdswinst of meer klanten op. Maak je geen zorgen, ik kan je helpen. Ik zet jouw idee en/of werk om in een online academie.

Vormgeving

Hoe de academie eruit komt te zien bepaal je zelf. Je kunt ervoor kiezen om maar 5 lessen aan te bieden of je gaat voor 20 lessen. Je kan de inhoud in een keer beschikbaar stellen of in fases. Alles wat nodig is om jouw klanten verder te helpen kun je erin kwijt. Denk aan korte uitleg- of instructievideo’s, audio’s met bijvoorbeeld meditaties, in PDF opgemaakte instructie- en/of werkbladen of huiswerkopdrachten zodat het geleerde meer in de praktijk kan worden gebracht.

Voor de vormgeving van de academie gebruik ik de tools Divi of Beaver Builder. Deze tools zijn makkelijk te gebruiken omdat je daarmee heel makkelijk aan de voorkant ziet wat je aan het doen bent. Mocht je in de toekomst zelf een kleine wijziging of aanpassing hebben, dan kun je dat heel gemakkelijk zelf doen. Je mag het natuurlijk ook aan mij vragen om dat voor je te doen 🙂

Online betalen

Als de online academie klaar is en de eerste klanten zich melden om je training aan te schaffen, dan kun je ze meteen online laten betalen via je website of salespagina. Ik maak hiervoor gebruik van Autorespond met shoppingcart. Met deze shoppingcart kun je al je producten en trainingen online aanbieden en laten afrekenen met iDeal via Mollie. Je hebt er geen omkijken meer naar en je klanten kunnen na de betaling meteen starten met de training. Je hoeft niet meer over en weer te mailen met je klant en je hoeft ook niet meer achter een openstaande factuur aan. Heerlijke gedachte toch? Dit scheelt jou heel veel tijd.

Hoe zit het met de toegang?

Je academie wil je alleen toegankelijk maken voor jouw klanten die jouw training hebben aangeschaft. Ik zorg ervoor dat jouw academie beveiligd wordt met een persoonlijke inlog voor jouw klanten. Hiervoor gebruik ik de tool WishList Member. Nadat je klant heeft betaald ontvangt hij of zij automatisch een mail met zijn of haar persoonlijke inloggegevens.

Salespagina

Wil je dat jouw online academie meer zichtbaar is voor jouw potentiele klanten zodat zij meer kunnen lezen over jouw academie? Dan maak ik voor jou een salespagina. Op deze pagina vertel je alle voordelen over waarom je klanten voor jouw training moeten kiezen. Je kunt testimonials vermelden van eerdere klanten en je geeft je klanten de mogelijkheid om je training meteen aan te schaffen. Misschien heb je zelf al een salespagina op je website voor deze training, dan hoef je geen nieuwe salespagina te maken.

Bestaande online academie

Heb je al een bestaande online academie die je anders wil indelen, maar maak je geen gebruik van de door mij genoemde tools? Neem ook dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken

Voor het maken van een online academie is het afspreken van een projectprijs het meest eenvoudig. Jij komt niet voor verrassingen te staan omdat je vantevoren al weet wat het je gaat kosten. Neem door middel van onderstaande button contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Dan ontvang je na het gesprek van mij een offerte op maat.

Terug naar Home

Besteed je geld goed,
maar
besteed je tijd beter.

— auteur onbekend —

Testimonials & Featured Clients

Aliquam vehicula nunc facilisis tincidunt feugiat. Pellentesque sed viverra nisi. Fusce et laoreet augue. Quisque pretium, felis at volutpat rhoncus, ligula lectus semper urna.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Duis tristique pretium nunc, eget imperdiet tortor auctor et. Mauris porttitor mollis metus at sollicitudin. Etiam id bibendum ipsum. Proin molestie, velit eget euismod rhoncus.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio

© 2016 - 2019 Claire VA Support