Volle agenda met 1-op-1 klanten? Denk eens aan een online programma…

Loopt jouw agenda ook vol met veel van hetzelfde?

Stel, je hebt een 1-op-1 traject, maar je agenda loopt vol met nieuwe aanvragen. Het gaat hartstikke goed, maar tegelijkertijd voel je je overweldigd. Hierdoor heb je het idee dat je geremd wordt in je groei en dat je inkomsten misloopt omdat je niet iedereen kan helpen.

Maar is je volledige aandacht bij iedere aanvraag eigenlijk wel nodig? Kijk eens even goed naar je aanbod. Heel veel onderdelen hiervan ben je continu aan het herhalen met jouw klanten. Wees eens eerlijk… 🤔

Naast persoonlijke terugkoppeling geef je ook veel algemene informatie die voor iedere deelnemer hetzelfde is. Maak je veel van dezelfde afspraken, geef je altijd dezelfde stukken theorie met extra uitleg, boekentips, achtergrondinformatie, etc.

Door het stijgende aantal deelnemers raak je het overzicht kwijt. Krijgt niet iedereen dezelfde informatie. En halen ze niet het maximale uit de training of het traject. Dat is natuurlijk balen 😔

Terwijl dit zo eenvoudig op te lossen is. Waarschijnlijk een open deur waar ik nu mee kom, maar dit is misschien de oplossing die jij nodig hebt: een online leeromgeving met daarin een online training.

En weet je wat zo fantastisch is? Hier heb je alles bij elkaar staan en hoef je maar op een plek aanpassingen te doen of informatie toe te voegen 😎  Je kan een online leeromgeving zo inrichten dat je veel gaat automatiseren waardoor je zelf minder terugkerende handelingen hoeft te doen.

Klinkt goed denk je misschien, maar waar moet je dan zoal aan denken als je een online leeromgeving wilt maken?

Goed dat je het vraagt! 👌  In mijn e-book beschrijf ik de 7 essentiële stappen die je moet zetten om een online leeromgeving te realiseren.

Na het lezen van het e-book heb je de vervolgstappen helder en zorg je ervoor dat je eindelijk in de actiestand komt waardoor er meer ruimte komt voor groei in je onderneming 📈

Klik op de link in bio om het e-book aan te vragen en ga aan de slag om weer lucht te krijgen in je agenda.

Wil je de stappen uit het e-book liever samen zetten zodat ik meteen met je mee kan denken? Stuur mij dan een berichtje, ik help je graag!

Wil je het e-book met de 7 stappen aanvragen? Leuk, klik dan hier!