Selecteer een pagina
Online training

Wil je nú weten welke stappen je kan zetten om zelf aan de slag te gaan met het maken van een online leeromgeving?
Download dan mijn gratis e-book Creëer in 7 stappen je online leeromgeving.

E-book 7 stappen

Je bedrijf loopt lekker, klanten weten jou moeiteloos te vinden en je krijgt supermooie reacties terug van deelnemers die jouw training hebben afgerond.

Klant weten jou zélfs zo goed te vinden, dat je inmiddels een wachtlijst hebt die steeds verder begint op te lopen. Misschien moet je nee gaan verkopen…?
Ooh, de gedachte alleen al!

Je droomt ervan om nog meer mensen blij te maken en verder te helpen. Alleen zitten er bij jou ook maar 24 uur in een dag.
Dus is het extra belangrijk om daar dan zoveel mogelijk leuke uren van te maken.

En dan… heb je ineens een briljant idee! Jij kan jouw 1-op-1 trainingsprogramma ook omzetten naar een online variant. Hiermee kan je meer mensen tegelijkertijd helpen en hoef je niet iedere keer opnieuw je training voor te bereiden.

Supergoed idee! Maar ja, zo’n online leeromgeving, waar moet je dan allemaal aan denken? Waar begin je? En als je dat eenmaal weet, hoe krijg je je training dan daadwerkelijk online en zoveel mogelijk geautomatiseerd? Geen idee!

Je kan natuurlijk zelf eindeloos gaan zoeken op Google en tutorials gaan bekijken op Youtube. Of vragen stellen in een Facebook-groep. Kan allemaal, want informatie hierover is echt wil te vinden als je er meer over wil weten.

Maar heb je daar zin in?

Zie jij het zitten om daar je dagen mee te vullen?
Om er dan na een tijdje achter te komen dat het toch niet helemaal lukt?
Waarna je van ellende het idee van je online training maar weer in de koelkast zet en er nog even achteraan mompelt: ‘Komt wel een andere keer….’

Voor het gemak kies je er nu maar voor om je training via de mail te versturen, want dat werkt toch ook?

Hé, wat is er nou met die droom gebeurd?

Je wilde toch meer tijd vrij te maken? Meer klanten helpen, je bereik vergroten, een grotere impact maken… Alleen laat je je nu uit het veld slaan omdat je niet weet hoe je de techniek in kan zetten. Je weet wel dat je het het liefst naar de strot wil grijpen.

Ho stop, laat je niet ontmoedigen! Ik neem deze technische uitdaging van je over zodat jij je bezig kan houden met leukere dingen. Klanten helpen bijvoorbeeld. Je hebt meer tijd voor het ondernemen en éindelijk komt die nieuwe training die al zo lang in je hoofd rondspookt eens op papier. Hoe lekker is dat!

Laten we eerlijk zijn… jij en ik weten allang wat een online leeromgeving voor je business kan betekenen:

Meer mensen bereiken en helpen

Meer verdienen, zonder harder te hoeven werken Work smarter, not harder weet je nog…?

Groei in plaats van stagnering

Vrijheid in je onderneming en leven

Ik vind het belangrijk dat jij je kennis deelt op een manier die bij je past en op de momenten dat het jou het beste uitkomt. En niet dat je 60 uur per week aan het werk bent omdat je niet weet hoe het anders kan.

Want het kan wél anders.

 

Door het inzetten van een online leeromgeving kan iedereen horen en zien wat jij te bieden hebt en waar jij een expert in bent. Als een olievlek kan jouw kennis zich steeds verder verspreiden. Zonder dat het meer moeite of tijd kost dan het nu van je vraagt. Laat je niet uit het veld slaan door de techniek die erbij komt kijken. De systemen en tools die je hiervoor nodig hebt gaan je helpen om next level te gaan.

En bij díe techniek ga ik je helpen!

Wat zij zeggen…

Ik kan jou vragen om mij de technische dingen voor mijn online leeromgeving uit handen te nemen die ik niet snap of kan. Dit geeft me een gevoel van rust en: ik weet zeker dat het goed komt. Zo kan ik dus lekker veel nieuwe plannen bedenken en uitvoeren.

Elisabeth Griffioen

Trainer, adviseur en auteur videomarketing, De Videovakvrouw

De leeromgeving staat gewoon altijd goed ingericht, wat belangrijk is voor de doorstroom van klanten en dus voor groei van omzet en bedrijf + tevreden klanten. En als het niet goed staat, dan weet ik dat het altijd zo snel mogelijk opgelost wordt. Dus ook daar heb ik rust over.

Bianca van der Horst

Oprichter, Nederlandse GebarenChallenge

Ik ervaar onze samenwerking als zeer prettig. Ik kan echt op Claire bouwen. Laatst was er een probleem met de academie van een klant, ikzelf was op vakantie. Toen ik Claire belde, stond ze direct klaar om te helpen.

Yvonne Lagewaard

Online Brand & Webdesigner, Dream Brand®

Gratis gesprek

Wil je even sparren?
Neem dan contact met mij op.

Dan plannen we een belafspraak van 20 minuten en vertel ik je waar je aan moet denken als je aan de slag gaat met jouw online leeromgeving. Maak je geen zorgen, je zit na dit gesprek nergens aan vast.

Stel het online krijgen van jouw training niet langer uit.
Mensen kunnen en willen niet langer wachten op wat jij ze te bieden hebt!

Wil je dat ik in een gratis gesprek van 20 minuten met je meedenk?

Wil je weten welke stappen er nodig zijn om een online leeromgeving te maken?