Selecteer een pagina

Wie ben ik?

Claire Boldewijn

Na 15 jaar en een aantal omzwervingen via de afdelingen debiteurenbeheer, ondersteuning in de back-office en sales binnen een internationaal opererende financieringsmaatschappij besloot ik dat ik voor mezelf wilde beginnen. Het bedrijf veranderde, ik veranderde en ik merkte dat ik weer zelf de regie in handen wilde nemen wat betreft mijn werkzaamheden. Ook wilde ik weer zelf kunnen bepalen waar ik werk, hoe ik werk, met wie en wanneer. Na lang te hebben nagedacht over hoe ik de werkzaamheden die ik het leukst vond in mijn werk in loondienst ook voor mezelf zou kunnen doen, kwam ik al zoekend op internet op de website van de Academie voor Virtueel Professionals van Petra Fehring. Daar vond ik waar ik al die tijd naar op zoek was: de mogelijkheid om mijn loopbaan verder vorm te geven in de vorm van mijn eigen bedrijf.

In oktober 2015 ben ik naast mijn baan in loondienst gestart met de opleiding Binnen 10 weken een lopend VA bedrijf. Deze opleiding heb ik in januari 2016 afgerond waarna ik mijn bedrijf dezelfde maand nog heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Superspannend om een eigen bedrijf te beginnen en tegelijkertijd gaf het mij veel en vooral positieve energie.

In maart 2016 ben ik meteen doorgegaan met de opleiding Virtueel Succes, ook bij Petra Fehring. In deze opleiding heb ik geleerd mezelf nog meer te specialiseren en daarmee ook te onderscheiden in de wereld van online marketing. Ik heb mijn kennis vergroot op het gebied van online tools en de bijbehorende techniek en ik heb geleerd hoe ik mijn opdrachtgevers kan ondersteunen in het online meer zichtbaar worden. Denk hierbij aan het regelmatig plaatsen van de blogs, het inplannen van de bijbehorende social media berichten en het lanceren van een online academie.

En omdat ik graag blijf leren heb ik in september 2016 de training van Francis Keek gevolgd, namelijk: Bouw een Prachtige Online Academie. Ik vind het ontzettend leuk om met het technische stuk bezig te zijn. Met deze kennis wil ik mijn opdrachtgevers nog beter ondersteunen als technisch VA bij het maken van een online academie (trainingsomgeving) met bijbehorende verkooppagina.

Wil je mij een bericht sturen? Doe dit dan via het contactformulier op de pagina Contact.